Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija

Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija

Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija

Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija električar, etažno grejanje, vodoinstalater 062 88 95 111

Ono sto je prethodni majstor dobro uradio – objasniti da se to tako i zrebalo uraditi, a ono sto strucno nije odradjeno nije neposteno to i reci , i to uvek ne pitajuci ko vam je to radio, vec principijelno strucno objasniti pa i edukovati korksnika…Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija!

Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija
Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija

f) Korisnika uvek EDUKOVATI ,kako o problemu kvara, tako i onacinu korjscenja uredjaja.Opsta je prisutnost da ljudi slabo poznaju PRAVILNO i racionalno koriscenje kucnih aparata i uredjaja…
f) Nikada na NEUKOST  korisnika NE PROFITIRATI, obuzdati KRV u sebi za lakom zaradom. Postenije i ljudskije je za BANALNI kvar poduciti  korisnika da bolje poznaje uredjaj, uzeti novac za dolazak i pregled, nego ga „odrati“ posto se ne razume, a ima para….
Mnogo puta sam prepricavao moj slucaj:
Radim izolaciju na zamrz. kod domacina koji radi u inostranstvu, sa svojim sinom, pristao za cenu…Radimo, on nam ne smeta, u toku rada konstatujemo da smo malo previsoku cenu rekli, kad zavrsismo, rekoh korisniku da smo precenili ostecenje i da je cena manja….Reagovanje domacina je bilo“Ma daj  majstore, svi na kraju povecavaju CENU, a ti smanjujes, nema smanjivanja“.
Iskreno da kazem, mnogo mi vise prijalo moje POSTENJE kao majstora nego da sam „odrao“ stranca, iako je to za njega bila mizorni iznos…
g) Pricip, cena opravke uvek pre opravke, barem okvirna. Nikako na kraju, da se korisniku okrene u glavi i proklinje kad je pozvao majstora….Beograd, Zemun, Stari Grad, Čukarica, Mirjevo…
h) Ne BIRATI  korisnike ni po mestu, ni po imucnosti, ni po boji koze i nacionalnosti….
i) Prakticno je korisnike pri pozivu upoznati sa ocekivanim troskom opravke, a da ce obavezno morati platiti DOLAZAK I PREGLED, da se izbegnu nesuglasice. Servis gasnog kotla majstor Beograd!
j) I ne zaboravimo, na REKLAMACIJU ne cekati da drugi put zove korisnik…..
E majstori, majstori, svaki od nas svojim postenim odnosom i strucnom popravkom PRIDONOSI POZITIVNOM MAJSTORSKOM IMIDZU, i obrnuto. Ne zaboravimo izreku da “ se dobar glas daleko cuje, ali los jos dalje“.
I jos nesto za kraj: druzimo se, razmenjujmo iskustva

Vodoinstalater Beograd, Popravka veš mašina cena, majstor za veš mašine, Servis veš mašina ,majstor,Gipsani radovi Beograd alfa plam etažno grejanje na struju, ,majstor za sudo mašine, Popravka mašina za pranje sudova,Servisiranje veš mašina,nameštanje sanitarije cena, Nameštanje wc šolja,Odgušivanje wc šolje Beograd,Odpušivanje wc šolja, hitne intervencije vodovod, vodovod hitne intervencije, Elektricar, hitne intervencije kanalizacija, električar beograd cene,hitne intervencije vodovod beograd

9 thoughts on “Beogradski majstor hitno cena nonstop akcija”

  1. Zvala sam majstora i pronašla sam ga preko Interneta. Jako jako sam zadovoljna ulsugom i nemam naviku da hvalim ovako preko neta ali sam odusevljena…Hvala na svemu i vidimo se uskoro!

    Tijana

  2. Повратни пинг: Spoljna rasveta Beograd majstor električar 24h | Pozovi majstora Beograd

  3. Повратни пинг: Najčešći kvarovi oglasi Beograd cenovnik 24h | Pozovi majstora Beograd

  4. Повратни пинг: Pritisak vode sistem grejanja majstor Beograd | Pozovi majstora Beograd

  5. Jako dobar majstor, covek, ostavio je posao koji je radio i dosao kod nas da nam popravi grejace jer imamo malu bebu, svaka cast, nadam se da niste izgubili tu musteriju Tomo majstore,…hvala jos jednom!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *