Bojleri 50 litara majstor Beograd

Bojleri 50 litara majstor Beograd

Bojleri 50 litara majstor Beograd hitne intervencije 0628895111

Bojler je lako kupiti u Beogradu, Novom Beogradu, Zemunu ili gde već želite ali ga neko treba ugraditi. Ukoliko imate problem sa ugradnjom novog bojlera od 50 litara onda ste na pravom mestu. Isto tako, majstor Toma električar i majstor za grejanje na struju i električne kotlove može zameniti grejače starog bojlera, proveriti rad termostata glavnog i sigurnosnog, električnu instalaciju ili zameniti flanšu na starom bojleru! Pored toga, majstor za grejanje na struju, osigurače, ugradnju grejača u kaljeve peći, popravku i servis TA peći, prekidača itd…Bojleri 50 litara majstor Beograd! TV stanice, oglasi, blic.rs, sve su to naši saveznici! 062 88 95 111!

Bojleri 50 litara majstor Beograd
Bojleri 50 litara majstor Beograd

RAD BOJLERA MAJSTOR BEOGRAD 24h

Da pokusamo sami,pod uslovom da osnovne stvari oko rada bojlera poznajemo….
– posto sig. Sijalica na bojleru ne svetli iako je prekidac za bojler ukljucen, voda nezagrejana, sumnja je prvo na OSIGURACU bojlera. Pregoreli osigurac zamenimo i opet pregori.
Nesumnjivo je da je GREJAC pregoreo i idemo na njegovu zamenu.
– zatvoriti ventil za dovod vode u bojler, odvrnuti slavinu za vrucu vodu da padne pfitisak u kazanu…
– skinuti poklopac, pre toga iskljuciti prekidac za bojlef i odvrnuti osigurac ( sigurice radi)…odvojiti elektriku, zabeleziti ako znanje nije sigurno,
– odviti zavrtanj koji pricvrscuje flanѕu za kazan bojlera, kuckanjem odvojiti je da pocne voda curiti i sacekati da se kazan isprazni ( obzirom da ima kamenca -BIGERA, podmetati kofu ili lavor da bi to prosipali u VC solju, da ne zacepi sifon kade),
– s malo umesnosti, izvaditi GREJAC, isprati kazan od kamenca, zameniti grejac, flansu ako je nardjala, zapt.gumu, vratiti sve na svoje mesto, pustiti vodu, na slavini za vrucu vodu islust. vazduh, ukljuciti struju i bojler popravljen.
A ako niste sigurni, majstor je tu, pa neka on LOMI glavu, a domacin neka spremi lovu……

Bojler 50 litara zamena