Cena uvodjenja etaznog grejanja

Cena uvodjenja etaznog grejanja

Dolaze hladni dani a to znači da je potrebno ispitati etažno grejanje i obaviti određeni servis istog. Cena uvodjenja etaznog grejanja kao i servis i popravka električnog kotla, radijatora, ekspanzionog suda košta izvestan novac i potrebno je dobro se raspitati oko cene i majstora koji će to uraditi. Majstor može puno poslova uraditi u okviru servisa kotlova i etažnog grejanja a ono što se često pitate jeste – Kolika je cena uvođenje etažnog grejanja i kolka je cena njegovog održavanja!

Cena uvodjenja etaznog grejanja varira u zavisnosti od usluge i kvara koji se popravlja. Najbolje je pozvati majstora za grejanje Beograd.
Cena uvodjenja etaznog grejanja varira u zavisnosti od usluge i kvara koji se popravlja. Najbolje je pozvati majstora za grejanje Beograd.

Usluge majstora za etažno grejanje

Usluge majstora za etažno grejanje možemo klasifikovati u nekoliko kategorija:

Druge alternative grejanja

Električna grejna tela, gde spadaju TA peći, kvarcne grejalice, uni radijatori, uljani radijatori , kalorifere, obične el.grejalice….
Za sve je zajedničko da rade na struju , znači ima grejanja ako ima struje i obrnuto. Za TA peći je bitno da se ima dvotarifno brojilo , puni se na jeftinu struju , a greje (izduvava) kada je skupa tarifa struje. Zavisno kolika se zapremina-površina greje , može se reći da je „podnošljivo“  koštanje grejanja. Pre upotrebe TA peći treba pregledati, da li su ispravni grejači, Tst , ventilatori, očistiti ih od memle, prašine i paučine. Ostaje da se uživa u čistom i sigurnom grejanju…
Za ostala grejna elektr.tela važi ne baš povoljna situacija jer je grejanje vezano za struju u vremenu kad su moguće i restrikcije, a u vremenu grejanja je i SKUPA tarifa struje (odnos jeftine i skupe tarife je oko 1:5), pa svako neka proračuna. Grejanje sa ovim el.elementima više treba doći kao REZERVA i dogrevanje, a nikako kao osnovni način grejanja..

Koliko košta uvođenje etažnog grejanja danas u vreme korone i rata u Ukrajini

Trošak je svakako velik ali se globalno može reći da i vredi jer nam životi danas sve manje vredi kada pogledamo šta se sve dešava oko nas. Trošak je obično od 3000 evra do 7000 evra zavisno od veličini kuće ili stana. Cena varira i u zavisnosti od toga kakav kotao se ugrađuje, kakvi radijatori, ventili fidova sklopka i ostalo…

Prednosti uvođenja etažnog grejanja

Prednosti uvođenja etažnog grejanja su ogromna a pre svega možemo reći da je temperatura u protorijama jednaka, nema uglja i prljavštine, nema cepanja drva i iznošenja a cena struje koja će sigurno rasti može malo da vas obeshrabri ali na duže staze sam siguran da nećete imati problema!

Posle svega kazemo, POZOVITE MAJSTORA 0637748233

Cena uvodjenja etaznog grejanja