Majstor Beograd hitne popravke akcija cenovnik COVID 19 prevencija!

Majstor Beograd hitne popravke akcija

Majstor Beograd hitne popravke akcija

Majstor Beograd hitne popravke akcija servis HITNO COVID 19 zaštita 062 88 95 111

Majstor Beograd, Zemun, Novi Beograd traženi su i danju i noću, i u pola dana i pola noći. Svi znamo kakva je muka pronaći dobrog majstora koji će doći i znati da popravi vaš kvar a vi ste na pravom mestu jer majstor Toma upravo to radi, popravlja, servisira etažno grejanje na struju, električne kotlove, radijatore premešta, dopunjuje sisteme vodom, menja ekspanzione sudove, osigurače LED rasvetu, osigurače…“Majstore, dobar dan! Da li ste slobodni da dođete na Zeleni Venac ne radi nam grejanje a imamo malu bebu?“. Majstor Toma dolazi i sprovodi COVID 19 zaštitu mušterija noseći masku! TV PRVA je mesto gde ga možete pronaći, oglasi kupujemprodajem, halooglasi, Google, sasomange…Majstor Beograd hitne popravke akcija!

MAJSTORI BEOGRAD SVE POPRAVLJAJU

Majstor Beograd hitne popravke akcija cenovnik COVID 19 prevencija!
Majstor Beograd hitne popravke akcija cenovnik COVID 19 prevencija!

4) Friz u radu „baca“ struju – pecka.


Uzemljenje mora biti dobro, a ako ga uticnica nema, dovesti vod uzemljenja i staviti SUKOuticnicu. Ako to vec ima, okrenite utikac za 180 stepeni, izgubice se „peckanje“ za prvu pomoc, ali tu bi majszor trebao dati odluku da li da se motor menja, ako je sa el.i.stalacijom uredjaja sve u redu…
5) Friz-zamrz. normalno radio, prestao, u uticnici ima struje, u uredjaju nema. Retko, ali se desi da ne vod izgubio kontakt u utikacu, slabo bio pritegnut. Otvoriti ga i popraviti, a kod kompaktnih utikaca se desi da se jedan vod prekine zbog cescih savijanja kabla kod samog utikaca. To se moze desiti i kod utikaca drugih uredjaja, posebno usisivaca…Unimerom se proverava provodljivost svakog voda ponaosob, klateci sumnjivo mesto,( jedan pipak UM na jedan kraj voda, drugi na drugi kraj, ako na OMpodrucjune daje ili prekida ZSK, taj kabal zameniti….
6) SOK slucaj: Z normalno radio i odjedared se „muci, zuji, cakce“….Struje ima, sta mu je sad? Unimer pokazuje 220V, ali pri pomusaju da Z radi napon  pada naglo….Ustanovio sam da je popustio SPOJ veza el.instalacije u kuci posle toliko godina, i da je jacina szruje znatno opala da Z ne moze da radi. Ukljucen na drugu uticnicu – „cepa“…Ili se desilo isto to, ali sa izvedenim  produgnim visecim kablom do pomocne zgrade, njihanje kabla zbog vetra oslabio PRESRK zice i eto belaja: sijalica raxi, ali motor na Z ne moze da krene. Popravak je u tome da se poprave veze u razvodnoj kutiji, i  nova veza kabla prema pomocnoj zgradi..
6) Zamrzivac ne iskljucuje, korisnik ne pipa Tst iako je on namenjen za domacina…A majstor zatice ili da je Tst na max ili vecem polozaju ( vratiti prema min, iskljuci motor)  ili pak ukljuceno digme za SUPER zamrzavanje, svetli narandzasto, iskljuciti ga, vrati na NORMAL da radi preko Tst, motor iskljucio, sacekati da ukljuci Tst motor i „banalac“ resen. Totalno neznanje korosnika se skupo plaća….

Usluge Zlatibor su sa vama danju i noću, potrebno održavanje, pranje i čišćenje, hausmajstor, zidarske usluge!

Majstor Beograd hitne popravke akcija