Polovni motori popravka servis elektricar cena

Polovni motori popravka servis elektricar cena

Polovni motori popravka servis elektricar cena

Polovni motori popravka servis elektricar cena non stop akcija grejanje 063 81 140 78

Servisiranje i poravka, montaza i demontaza hausmajstor

Kao i sa ostalim aparatima beletehnike, tako je i sa rashladnim uredjajima, toliko smo se saziveli sa njihovom primenom  i pomoci u svakodnevnom zivotu da jednostavno to prihvatamo kao normalno, ne obaziruci se na njihov rad, da li bi trbalo nesto proveriti itd. Ali kada djavo dodje po svoje, onda uvidimo njihovu pravu pomoc koju imamo njihovim radom i nastale poteskoce pojavom KVAROVA na njima. Elektricni sporeti Gorenje, uradi sam hausmajstor, etazno grejanje na struju, elektricni kotlovi, LED rasveta i paneli, vodoinstalacija, hausmajstor montaza demontaza, ves masine gorenje, beko, alfa plam kotao na struju, ugradnja grejaca u kaljeve peci….Beograd i okolina, Zemun, Zemunski Kej, Blok 45, Dorcol, Vracar…
a) Da se pozabavimo preventivom u koriscenju rashladnih uredjaja, jer iako mislimo da je to mrtva priroda, metal kpji ne oseca nista, moze da „cepa“ beskonacno, ipak i metal – materijal ima vek trajanja koji umnogome zavisi od nacina upotrebe, nacina „zivljenja“ sto kazemo za nas ljude…. S malo truda u odrzavanju produzicemo im VEK trajanja, a preventiva u koriscenju ne trazi veliki trud ni novac, a mnogo se dobija…Polovni motori popravka servis elektricar cena Polovni motori 0638114078 – 

Polovni motori kuhinjski aparati – RASHLADNI UREDJAJI

– pre koriscenja novpog rash. uredjaja, kao i kod drugih uredjaja, dobro prouciti Uputstvo za upotrebu i najbotnija upozorenja bitna za pravilno funkcionisanje pamtiti i primenjivati za svo vreme eksploatisanja uredjaja.
Ovde je najbitnije znati u sustini par stbari kao : pravilno postavljanje u prostoriji, da nosu ozlozeni izvorima toplote, udaljenost od zida da se cevi kondenzatora HLADE nesmetano,; da se odabere POLOZAJ tefmostata koji vama najvise za hladjenje odgovara  (kako vam predlazeUputstvo ili prakticnim postupkom: staviti dugme Tst na MAX, pustiti da radi friz. pko sat vremena, a zamrzivac oko 3sata, bez otvaranja vrata-poklopca, i kada se uverote  da je postig.uta zadovoljavajuca hladnoca- u frizu 4-6, a u zamrz. oko minus 18 stepeni, onda polako vracati dugme prema min. i gde Tst iskljuci RAD MOTORA, taj POLOZAJ Tst vam je dobar..
Ovaj nacin uvek upotrebljavati kod vec KORISCENIH uredjaja, polovnih kupljeni….
– dobro shvatiti NAMENU DUGMETA i prekidaca koje imavas uredjaj, posebno kod danasnjih kada se ELEMZRONIKA mayovno ugradjuje…..Kod klasicnih, a i novih, dobro znati ulogu DUGMETA na zamrzivacu. Polovni motori popravka servis elektricar cena dolazi majstor Toma!