Popravka BOSCH protocnih bojlera Beograd

Popravka BOSCH protocnih bojlera Beograd

Popravka BOSCH protocnih bojlera Beograd akcija 062 88 95 111 cena

Popravka protočnih bojlera je danas jako jako tražena! Protočni bojler BOSCH ili SIEMENS su uređaji koji pružaju dovod tople vode neprestano u toku 24h. Popravka protocnih bojlera kao i ugradnja, montaza ili ugradnja protocnih bojlera u Beogradu je jako trazena. Pored te usluge popravke i montaze SIEMENS ili BOSCH protocnih bojlera, usluge koje pruzaju Beogradski majstori su ugradnja LED rasvete, premestanje uticnica i prekidaca, ugradnja grejanja, premestanje radijatora, ugradnja elektricnih kotlova i gasnih kotlova, majstor za grejanje na struju i majstor za bojlere, ugranju i zamenu grejaca, ringli i rerni….projektovanje kuca na Zlatiboru, molerske i fasaderske radove! Popravka BOSCH protocnih bojlera Beograd! TV PRVA, oglasi sasomange

Popravka BOSCH protocnih bojlera Beograd električar majstor za sve!

Popravka i servis protočnih bojlera u Beogradu 24h non stop 00 do 24h! Popravka BOSCH protocnih bojlera Beograd električar majstor za sve!

Načini za ZAGREJAVANJE  vode u bojleru

1- Najuobicajeni nacin grejanja vode u bojlerima od kako je struja dosla u domacinstva je bio iskljucivo bas pomocu el.energije. Cist nacin, dostupan uvek, ali malo ko se upustao u to sta bi trebalo znati vise o tom nacinu grejanja vode, sta bi se moglo unaprediti itd.

Prednosti su da mozemo uvek ukljuciti prekidac da zagrejemo vodu u bojleru, cista energija, sigurica….

O manama nismo skloni razmisljati,  kuknjava o skupom racunu za struju nam je redovno zanimanje na kraju meseca, ne ulazeci u to sta je sve ucestvovalo u taj mesecni trosak.

Struju koristimo mahom u SKUPOJ tarifi, cesto nam je nedovoljno samo zagrejavanje nocu pri JEFTINOJ tarifi, dogrejavamo danju, na kraju uvek je ukljucen, a potrosnja struje bojlera je velika ( nema grejaca slabijeg od 1000 w).

Tu obavezno da napomenemo opasnost od el.udara pri tusiranju-kupanju (bilo slucajeva pogibije), zato pri upotrebi treba iskljuciti bojler iz struje….:-) 🙂 🙂

Na Zlatiboru postavljanje plocica, čišćenje i održavanje apartmana na Zlatiboru!

Protocni bojleri montaza i popravka