Popravka frižidera Beograd cena 24h

Popravka frižidera Beograd cena 24h

Popravka frižidera Beograd cena 24h non stop CORONA ZAŠTITA 062 88 95 111

Popravka frižidera i zamrzivača je danas jako traženo u Beogradu i okolini. Popravka bojlera, Vrlo često , pogotovu u letnjim mesecima ako dođe do kvara na frižideru ili zamrzivaču domaćice ostanu bez namirnica i prestane da hlade uređaji koa što su frižider ili zamrzivač. Tada je potrebno pozvati majstora za frižidere, majstora za dopunu ili zamenu termostata, isparivača, majstora koji zna da popravi frižider a to je majstor Toma i njegova ekipa. Pored popravke rashladnih uređaja, frižidera i zamrzivača, bavi se još i ugradnjom klima uređaja u stanove u Beogradu, popravkom sudo mašina, popravkom klima svih vrsta, rashladnih komora. Pored ovih poslova bavi se popravkom i montažom kotlova na gas, grejanjem na struju, električarskim poslovima u Beogradu.…Popravka frižidera Beograd cena 24h! TV PRVA, BLIC, KUPUJEMPRODAJEM su naši sponzori…Usluge Zlatibor non stop, zidarske usluge, održavanje i čišćenje na Zlatiboru

Popravka frižidera Beograd cena 24h non stop akcija majstor dopuna

f) Kvarovi na F i Zamrzivacima su uglavnom vezani za Termostat i releje kompresora-motora…

– Ako F-Z nikako ne radi ( ne daje nikamav zvuk, brujanje, zujanje), a struja ima u steku, prva sumnja jena Tst. Iskljucifi iz struje, odvojiti kutiju sa Tst, unimerom videti dali Tst daje ZSK ( odvpjiti vodove od Tst, zavrnuti dugme na max), ako ne daje – zameniti ga, paziti na raspored prikljucaka i pricvrscivanje sonde ( ili uvlacenje u cev),…a ako pokazuje ZSK unimer, onda je problem oko motora. Tu treba biti vrlo pazljiv, s malo znanja, i bolne je pozvati majstora, jer mogu bigi u kvaru startni ili zastitni relej, amoze biti i sam motor u kvaru….
– a ako se cuje da se motor muci da krene, krene pa stane, ili samo zuji, pa sa „cak“ iskljuci, problem je sigurno kod motora, ne „bakcati“ se sa Tst.
A ako slabo hladi-zamrzava, a radi neprekidno ili dugo, uzrok traziti kod motora, ili instalacija ispusta rashladni fluid.

A ako super hladi-zamrz. uredjaj, a ne isklnucuje rad ni pri min. polozaju, Tst treba menjati ili stelovati..
U svakom slucaju proba ne kosta, korisno je amo sami uspete. Treba se exukovati, internet daje osnovno znanje iu svake oblasti, treba ga samo pametno usvajati, i prakticno  vezbati pre nego li „zaigra meca“ ……I ne dozvoliti da vas ponese oblak, da ste sve naucili sa interneta, da postanete najpametniji kriticar majstora……Praksa je isto vazna koliko i teorija, pa i vaznija….Ipak ce vam se UPORNOST isplatiti……
To bi bilo to, ako i ne uspete kod nemog kvara, majstori ce brzo doci….

Share This Story, Choose Your Platform!