Popravka frižidera Beograd cena 24h non stop akcija majstor dopuna

Popravka frižidera Beograd cena 24h

Popravka frižidera Beograd cena 24h

Popravka frižidera Beograd cena 24h non stop CORONA ZAŠTITA 062 88 95 111

Popravka frižidera i zamrzivača je danas jako traženo u Beogradu i okolini. Popravka bojlera, Vrlo često , pogotovu u letnjim mesecima ako dođe do kvara na frižideru ili zamrzivaču domaćice ostanu bez namirnica i prestane da hlade uređaji koa što su frižider ili zamrzivač. Tada je potrebno pozvati majstora za frižidere, majstora za dopunu ili zamenu termostata, isparivača, majstora koji zna da popravi frižider a to je majstor Toma i njegova ekipa. Pored popravke rashladnih uređaja, frižidera i zamrzivača, bavi se još i ugradnjom klima uređaja u stanove u Beogradu, popravkom sudo mašina, popravkom klima svih vrsta, rashladnih komora. Pored ovih poslova bavi se popravkom i montažom kotlova na gas, grejanjem na struju, električarskim poslovima u Beogradu.…Popravka frižidera Beograd cena 24h! TV PRVA, BLIC, KUPUJEMPRODAJEM su naši sponzori…Usluge Zlatibor non stop, zidarske usluge, održavanje i čišćenje na Zlatiboru

Popravka frižidera Beograd cena 24h non stop akcija majstor dopuna

f) Kvarovi na F i Zamrzivacima su uglavnom vezani za Termostat i releje kompresora-motora…

– Ako F-Z nikako ne radi ( ne daje nikamav zvuk, brujanje, zujanje), a struja ima u steku, prva sumnja jena Tst. Iskljucifi iz struje, odvojiti kutiju sa Tst, unimerom videti dali Tst daje ZSK ( odvpjiti vodove od Tst, zavrnuti dugme na max), ako ne daje – zameniti ga, paziti na raspored prikljucaka i pricvrscivanje sonde ( ili uvlacenje u cev),…a ako pokazuje ZSK unimer, onda je problem oko motora. Tu treba biti vrlo pazljiv, s malo znanja, i bolne je pozvati majstora, jer mogu bigi u kvaru startni ili zastitni relej, amoze biti i sam motor u kvaru….
– a ako se cuje da se motor muci da krene, krene pa stane, ili samo zuji, pa sa „cak“ iskljuci, problem je sigurno kod motora, ne „bakcati“ se sa Tst.
A ako slabo hladi-zamrzava, a radi neprekidno ili dugo, uzrok traziti kod motora, ili instalacija ispusta rashladni fluid.

A ako super hladi-zamrz. uredjaj, a ne isklnucuje rad ni pri min. polozaju, Tst treba menjati ili stelovati..
U svakom slucaju proba ne kosta, korisno je amo sami uspete. Treba se exukovati, internet daje osnovno znanje iu svake oblasti, treba ga samo pametno usvajati, i prakticno  vezbati pre nego li „zaigra meca“ ……I ne dozvoliti da vas ponese oblak, da ste sve naucili sa interneta, da postanete najpametniji kriticar majstora……Praksa je isto vazna koliko i teorija, pa i vaznija….Ipak ce vam se UPORNOST isplatiti……
To bi bilo to, ako i ne uspete kod nemog kvara, majstori ce brzo doci….

Share This Story, Choose Your Platform!