Protočni bojleri odluka o kupovini

Protočni bojleri odluka o kupovini KORONA ZAŠTITA

Protočni bojleri odluka o kupovini i popravci, servis i montaža 0638114078 Beograd

Protočni bojleri da ili ne!? Naravno da! Zbog čega se pitate? Protočni bojleri SIEMENS, BOSCH su jako traženi danas u svetu domaćinstava u Beogradu i okolini, Novom Beogradu, Zemunu, Vračaru, Mirjevu…Protočni bojleri su jako ekonomični. Ušteda potrošnje električne energije je i preko 20% što u današnje vreme nije zanemarivo! Pored toga, vrlo su jednostaven kontrukcije i jednostavni za ugradnju što ima daje još više na ceni! Zato se lako ugrađuju u kuhinje, elemente po kući ili kupatilima. Ako dođe do kvara na protočnim bojlerima znate koga pozvati, Beogradskog majstora električara, majstora za zidarske usluge na Zlatiboru, majstora za grejanje na struju, majstora za sudove pod pritiskom, bojlere od 50, 80 litara, protočne bojlere SIEMENS ili BOSCH. Isto tako ukoliko prepravljate instalaciju u stanu, osigurače menjate, kućne parate, grejan tela i grejače onda je tu hausmajstor Toma, električar! Protočni bojleri odluka o kupovini KORONA ZAŠTITA! TV PRVA 150 minuta često pozove majstora Tomu na gostovanja a drugi oglasnici, BLIC,  takođe ustupaju medijski prostor za naše oglase gde nas možete lako naći i pozvati!

Protočni bojleri odluka o kupovini non stop Beograd 24h!
Razmišljate o kupovini i montaži protočnog bojlera u Beogradu? Na pravom ste mestu! Protočni bojleri odluka o kupovini non stop Beograd 24h!

d- Pre odluke, raspitati se kod vec postojecih korisnika, ali i uzeti u obzir:
– u koje svrhe vam je potreban, za zagrevanje vode u kuhinji, kupatilu, jednovremeno koriscenje tople vode i u kuhinji i u kupagilu….PB od 21 i 24 kw moze zadovoljiti istovremeno koriscenje  vode i u kupatilu i u kuhinji, ali sgrucnjaci preporucuju pre ugradnju DVA bojlera ,posebno za kupagilo, a posebno za kuhinju.

e- PB za kuhinje jacine su 3,5 do 6 kw.Malih su dimenzija, lako se instaliraju…
f- PB za kupatilo koristimo za tusiranje i lupanje, mora biti i vece snage, od 18kw zadpvoljava. Ugradnju najbolje prepustiti majstoru koji ce pre svega proveriti postojece el.instalacije koje su za bezbednost najbitnije….
Imati u obzir da su dobri potrosaci struje, pa ako ukucani dugo uzivaju u kupanju, racuni sgruje mogu biti „papreni“.

Protočni bojleri servis i ugradnja