Radijatori su hladni popravka 24h

Radijatori su hladni popravka 24h

Radijatori su hladni popravka 24h non stop akcija 063 81 140 78

Zima dolazi a radijatori ako su hladni ili mlaki onda morate pozvati majstora Tomu! Ako pričamo o grejanju na struju i malkim radijatorima jer možda pumpa ne radi, radijatorima, toplotnim pumpama i cirkulatornim telima, električnim kotlovima i ostalim elementima grejanja onda dolazimo do majstora Toma, majstora električara, majstora za grejanje na struju i električarske usluge 24h koji dolazi po pozivu. Servisiranje, popravka, montaža i demontaža su primarne delatnosti majstora Beograd tj. Beogradskih majstora. Radijatori po pravilu mogu biti mlaki ili hladni tj, da ne greju dovoljno a uzroci za tako nešto mogu biti mnogi od vazduha u sistemu grejanja usled loše pumpe ili ekspanzionog suda, pa onda kažemo da servis etažnog grejanja je neminovan! Radjiatori se mogu povezati i na kaljeve peći tako što se ugradi ekspanzioni sud i ventili, ugrade toplotne pumpe za „guranje“ vode i radijatori i povežu cevima i eto grejanja! Na Zlatiboru se ugradnja radijatora, premeštanje radijatora i servis etažnog grejanja može izvesti po pozivu majstora 063 81 140 78! Halooglasi su naši partneri, kupujemprodajem, TV PRVA i PINK…Radijatori su hladni popravka 24h!

Radijatori su hladni popravka 24h Beogradski majstori servis
Radijatori ne greju, mlaki su, niste zadovoljni grejanje etažnim ili centralnim? Radijatori su hladni popravka 24h Beogradski majstori servis

Poslednja stvar koju želiš je hladna kuća u Beogradu i okolini usred zime. Javljaju se radnje koje možete preduzeti da bi se rešio problem. Koraci za rešenje problema mlakih ili hladnih radijatora:

1. Proveriti da li su zaista mlaki ili ne

Prva stvar koju treba uraditi je proveriti stepen tolpote radijatora i trebalo bi da proveriti da li se nešto neobično u sistemu centralnog grejanja dogodilo. Da li je ekspanzioni sud kojim se zagreva bučan…Ako više od jednog radijatora ne greje, ili se uređaj za zagrevanje vode ponaša čudno onda treba pozvati majstora Tomu!

2. Provera vazduha u hladnim radijatorima

Ako jedan radijator (eventualno nekoliko njih)  ili više njih ne greje i mlaki su onda treba odzračiti radijatore. Obično se to vidi po tome  jer je u većini slučajeva radijator topao na dnu, ali hladan pri vrhu.

Odzračivanje radijatora se vrši jednostavno, ključ radijatora, odvrne se zavrtanj i drži se odvrnutim dokle god se čuje zvuk šištanja. Čim krene voda da curi zavrće se!

3. Proveriti ventile u sistemu hladnih radijatora

Uveriti se da su ventili i sa leve i desne strane radijatora otvoreni. Možda postoje termostatski ventili ( da podesiš temeraturu tzv.TERMOGLAVA), uveriti se da je otvoren i okrenuti ga da greje.

4. Provera toplotne pumpe mlakih radijatora

Pola radijatora toplo, pola hladno, a ni jedan od radijatora nema vazduh u sebi a takav slučaj se rešava opipavanjem dovodne i odvodne cevi. Ako su dovodne cevi tople a odvodne cevi hladne onda uglavnom bude problem u pumpi ili u električnom kotlu. Proveriti da li pumpa radi.

5. Šta ako je sve u redu sa prethodnim hladni radijatori

Ako niste našli podudaranje sa ovim gore onda je najbolje što možeš da pozovimajstora Beograd.

A mnogo kvarova, gotovo na svakom kucnom uredjaju, moze svaki popraviti samo ako ima volje, malo „predznanja“ iz oblasti na kojima uredjaj  funkcionise, nekih osnovnih alata i upornosti…Ne gubi se nista, a moze se ustedeti, uz to steci i samopouzdanje i volju za dalje usavrsavanje…

Radijatori su hladni popravka 24h