Servis ves masina Gorenje Beograd cena

Servis ves masina Gorenje Beograd cena

Servis ves masina Gorenje Beograd cena

Servis ves masina Gorenje Beograd cena 24h, sudo masine 063 81 140 87

Servis ves masina Gorenje Beograd cena
Servis ves masina Gorenje Beograd cena

Jedna od najzastupljenijih ves masina kod nas je upravo ves masina Gorenje.  Servis ves masina Gorenje Beograd cena i Gorenje je kompanija koja gradi svoje poverenje kod potrosaca duze od 60 godina. Bave se proizvodnjom velikog a sortimana kucnih aparata.  Gorenje je sve to postiglo zahvaljujuci velikom povverenju korisnika. Trudili su se da pored onih tradicionalnih ves masina, tehnoloski usavrse svoje uredjaje bele tehnike.  Kako bi bili sto popularniji na trzistu, svoje aparate dovode do vrhunskog dizajna, a ucinili su ih i energetski efikasnim sto je po mnogim evropskim standardima i zahtevima jako vazan uslov.

Time su svojim radom i profesionalnoscu i tehnickom strucnoscu napravili veliki opus kucnih aparata koji u velikoj meri podizu kvalitet zivota za korisnike njihovih proizvoda. Tokom dosadasnjeg rada uvideli smo da nema gotovo nijednog doma ili poslovnog ambijenta gde nije bilo bar jednog tipa uređaja marke Gorenje. Gorenju ostaju verni i gradjani starijih dobi ali i mladji koji se opredeljuju za njihova mnoga inovativna resenja.

Inovativna resenja kod Gorenje ves masina

Najsavremenije Gorenje ves masine su Gorenje WaveActive masine zaGorenje Wawe Active pranje vesa koje su napravljene tako da prljavi deo posla zavrse na efektan, lak i ekoloski prihvatljiv nacin.

WaveActive koristi napredne tehnologije za superiorne rezultate pranja:

  • Posebno dizajniran bubanj masine sa jedinstvenim 3D rebrima omogucava najneznije pranje
  • IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije, što omogućava optimalne rezultate pranja, bez visoke temperature ili korišćenja dodatnih hemikalija.
  • SteamTech efikasno rehidrira i razgradjuje necistoce

Gorenje Wawe Active

Sve masine za pranje vesa iz WaveActive generacije odgovaraju najstrozijim standardima za ocuvanje zivotne sredine, i mogu se pohvaliti izuzetnom energetskom efikasnoscu do A+++ -20%.

Kada su kvarovi kod ves masina Gorenje u pitanju, kao i kod ostalih proizvodjaca podlezu razlicitim uobicajenim kvarovima tokom radnog veka, sa kojima smo se susretali, kao sto su kvar na grejacu, amortizerima, kvar na programatoru, kvar na elektronici, pumpi, i slicno. Kao jedan od najcescih kvarova na Gorenje ves masini je kvar na vratima ves masine ili na zastitnim gumama.

Za bilo kakve probleme kod ves masina Gorenje kako starijih tako i najsavremenijih obratite se nama.