Haus Majstor Beograd

Zamena grejača na bojleru Gorenje Tiki

Ukoliko Vam je potrebna zamena grejača na bojleru Gorenje Tiki, na pravom ste mestu. Održavanje bojlera i Vaše sigurnosti nema cenu, zato trebate angažovati stručnog majstora kako bi to obavio.

Zašto su grejači na bojleru Gorenje Tiki bitni?

Grejači na bojleru su ključni za funkcionisanje i efikasnost uređaja. Njihova glavna funkcija je zagrevanje vode, što je osnovna svrha svakog bojlera. Omogućavaju brzo i efikasno zagrevanje vode do željene temperature, što je neophodno za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima i industriji. U kombinaciji sa termostatima, grejači omogućavaju preciznu kontrolu temperature vode, čime se osigurava udobnost i sigurnost korisnika. Kvalitetni grejači povećavaju energetsku efikasnost bojlera, smanjujući potrošnju električne energije i troškove.

Kada treba zameniti grejač na bojleru Gorenje Tiki?

Zamena grejača na bojleru Gorenje Tiki postaje neophodna kada bojler više ne zagreva vodu adekvatno ili potpuno prestane da radi. Uobičajeni znakovi koji ukazuju na potrebu za zamenom grejača uključuju:

 • Hladna voda: Bojler više ne zagreva vodu ili to čini sporije nego obično.
 • Neobični zvukovi: Čujete zujanje, praskanje ili druge neobične zvukove iz bojlera.
 • Učestale aktivacije osigurača: Osigurači se često aktiviraju, što može ukazivati na probleme sa grejačem.
 • Povećana potrošnja energije: Bojler postaje manje efikasan i troši više energije nego ranije.
 • Vizuelni indikatori: Primećujete rđu, naslage kamenca ili druge fizičke promene na grejaču.

Koji kvarovi na grejaču postoje – zašto se grejač kvari?

Grejači bojlera su skloni raznim kvarovima koji mogu negativno uticati na njihovu efikasnost i dugovečnost.

Evo liste problema koji mogu nastati sa grejačem bojlera:

 1. Oštećenje grejača: Uzrokovano mineralnim naslagama ili korozijom unutar bojlera, što rezultira smanjenom efikasnošću.
 2. Kvar termostata: Neispravan termostat može dovesti do pregrejavanja ili nedovoljnog zagrevanja vode, čime se narušava funkcionalnost bojlera.
 3. Nakupljanje kamenca: Dovodi do blokade grejača, smanjenja protoka vode i povećanja potrošnje energije.
 4. Električni problemi: Loši priključci ili oštećeni kablovi mogu izazvati neispravnost grejača.
 5. Istrošenost i starost grejača: Vremenom, materijali od kojih je grejač napravljen mogu oslabiti i prestati da funkcionišu.
 6. Mehanička oštećenja: Nepravilno korišćenje bojlera može dodatno pogoršati stanje grejača i dovesti do njegovog kvara.

Profesionalna zamena grejača na bojleru Gorenje Tiki

Kada se suočite sa kvarom grejača na bojleru Gorenje Tiki, naš tim stručnjaka nudi brzo i efikasno rešenje.

Proces zamene grejača počinje detaljnom inspekcijom i dijagnostikom, gde naši majstori pažljivo pregledaju bojler kako bi identifikovali uzrok kvara i odredili najbolji način za zamenu grejača. Koristimo samo visokokvalitetne zamenske delove koji su kompatibilni sa specifikacijama vašeg bojlera Gorenje Tiki, čime osiguravamo optimalnu performansu i dugotrajnost.

Naši iskusni majstori pažljivo uklanjaju stari grejač i postavljaju novi sa preciznošću, vodeći računa o pravilnom povezivanju i funkcionalnosti.

Nakon zamene, bojler prolazi kroz detaljno testiranje kako bismo se uverili da je sve ispravno, da nema curenja i da bojler radi optimalno.

Testiranjem se proverava grejanje vode i automatsko isključivanje, a nakon toga vršimo završnu proveru svih veza i sigurnosnih funkcija, prateći rad bojlera kako bismo osigurali da nema problema.

Modeli i proizvođači bojlera koje servisiramo

Naš tim stručnjaka specijalizovan je za servisiranje širokog spektra bojlera, uključujući popularne modele i proizvođače. Pre svega, nudimo vrhunsku uslugu popravke za bojler Gorenje Tiki, poznat po svojoj pouzdanosti i efikasnosti. Takođe, servisiramo i bojlere drugih renomiranih brendova kao što su Bosch, Ariston, Metalac, Termorad, Platinum, DOM Pančevo, Končar, Elite, Elimac, ISEA, Dafi, Siemens, Favorit, Tesy i Magnohrom. Bez obzira na brend ili model vašeg bojlera, naš tim je opremljen znanjem i alatima da brzo i efikasno reši svaki problem.

Zamena grejača na bojleru Gorenje Tiki cena

Za brzu procenu i povoljnu cenu zamene grejača na vašem bojleru Gorenje Tiki, pozovite nas na broj 063 811 4078. Sa preko tri decenije iskustva, biramo samo najkvalitetnije delove i pružamo vrhunsku uslugu našim klijentima. Naši stručnjaci garantuju profesionalnost i pouzdanost, osiguravajući da vaš bojler radi kao nov. Poziv majstora je bitan jer pravovremena intervencija može sprečiti veće probleme i produžiti vek vašeg bojlera.