Alfa plam sporet etazno grejanje cene

Alfa plam sporet etazno grejanje cene

Alfa plam sporet etazno grejanje cene

Non stop akcija elektricar Beograd, majstor za etazno grejanje Korona virusa 062 88 95 111

Pricamo o etaznom grejanju, radu sa elektricnim kotlovima, radijatorima, grejacima, ekspanzionim sudovima kao i elektricnom sporetu za domacinstvo, Obicno se misli na Gorenje koji je ujedno i najbolji, najekonomicniji ali i najskuplji. Obicno su tu i marke VOX, Beko ali ALFA i GORENJE su bez premca marke kada govorimo o etaznom grejanju, grejanju na struju kao i o centralnom ili parnom grejanjau na nivou kuce, stana ili etazne. Pricamo naravno o Beogradu i okolini, Zemunu, Novom Beogradu, Bloku 45, Zarkovi, Surcinu, Vozdovcu, Skupstini i krugu dvojke. I u doba Korone ne prestaje potraznja za majstorom, hausmajstorom, elektricarom u Beogradu i majstorom za ves masine, sudo masine, ugradnja sudo masina…Alfa plam sporet etazno grejanje cene 0628895111

Etazno grejanje majstor cena

Ovde treba napomenuti da se cesto desava da RINGLA ne radi dobro ili nikako  samo na jednom POLOZAJU i to uvek na onom najcesce KORISCENOM.  Tu gotovo uvek strada PREKIDAC koji na tom polozaju zbog intenzivne upotrebe nagori PLATINSKE kontakte , oslabi kontakt, i uz povecani otpor dolazi slaba struja u ringlu i ne daje ocekivanu topl. energiju. Savet za preventivu je – PREKIDACI se moraju ODSECNO ukljucivati (da se cuje jasno „CAK“) i time se izbegava VARNICENJE kod PLATINSIH kontakata, i cuvaju PREKIDACI. Zamenu PREKIDACA mora izvrsiti majstor za belu tehniku.

Etazno grejanje alfa plam majstor cena

Alfa plam sporet etazno grejanje cene
Alfa plam sporet etazno grejanje cene

– Slabije  grejanje RINGLE i PECENJE moze da se javi i kada u objektu NEMAMO 3-faznu struju, tako da se to desava u vremeni,a tokom dana kada je POTROSNJA STRUJE kod ljudi u okolini POVECANA. To primorava korosnike da KUVAJU I PEKU u vremenu kada je STRUJA JACA. To se primecuje i na rad TV i sijalica, kao ina rad Frizidera iZamrzivaca.
– Ako u kuci imate 3-fazni prikljucak, a nemate izvedenu instalaciju sa 3-faznom UTICNICOM, onda pozvati elektricara da vam za sporet izvede takav prikljucak.
Ili desava se da je sporet udaljen od 3-fazne uticnice, onda to se moze resiti PRODUZNIM kablom za 3-faznu struju, obavezno da uradi elektricar, majstor ako niste sigurni, sto je sigurno sigurno…..
– I vrlo cesto SPORET ima kabl za MONOFAZNU struju, a imate 3-faznu prikljucnicu, onda majstor za belu tehniku  da ugradi kabal za trofaznu szruju….
U svakom slucaju pokusati da se detemtuje kvar, problem, a strucne popravke, prepravke, dogradnje strujne instalacije prepustite MAJSTORIMA,.,
Necete se pokajati, brze cete skuvati i ispeci u sporetu, te necete dezurati da „dodje“ jaca struja, da „sumnjate“ u svve i svasta, gubite zivce, pravdate se zasto je pogaca nedopecena itd. Domacicu glava ne sme da BOLI…

Elektricni sporet opis cena

Multifunkcionalni štednjak za etažno grejanje vrhunskog kvaliteta i izgleda garantuje siguran rad i visok stepen iskorištenja elektricne energije. Pruza visoke performanse kako u zagrevanju tj. upotrebi kada govorimo o etaznom grejanju tako i pripremi hrane. Alfa plam pec ima omotač izrađen od kvaltetnog lima,  emajliranog, farbanog i lakiranog. Kotao izrađen od kvalitetnog kotlovskog lima sa komorama od celicnog lima. Rerna je emajlirana, ravnomerno pece dok ostali elementi ekspanzioni sud, sigurnosni i ozračni ventil, vodna pumpa su fabrički ugrađeni i testirani. Imamo i mogucnost programiranje štednjaka za jednu nedelju unapred.