Frizideri servis majstor popravka Beograd cena

Frizideri servis majstor popravka Beograd cena

Frizideri servis majstor popravka Beograd cena

Majstor Beograd 24 h, elektricar Beograd – kompresori, ekspanzioni sudovi  062 88 95 111

Ako govorimo o servisu i popravkama vezanih za frižidere onda se srećemo sa više oblasti gde se javljaju kvarovi. Frićideri i zamrzivači su uređaji bez kojih se ne može pa su zato i naši majstori na tzv. standby. U našem timu majstora imamo majstore električare Beograd, majstore za etažno grejanje i popravku električnih kotlova, radijatora. Pored njih, imamo i majstore za vodoinstalaciju, sanitariju, odgušivanje i odpušivanje wc šolja kao i razne gipsane radove. Veš mašine kao i mašine za pranje sudova su posebna specijalnost pored poravke i servisa frižidera. Frizideri servis majstor popravka Beograd cena je sve što vam treba, pozovite 062 88 95 111 ili posetite sledeći link!

Oblasti popravke podrazumeva zamenu kompresora na frižideru ili zamrzivaču. Vrlo je bitno detektovati na pravi način jer vrlo šesto se može i pogresiti u proceni ali zato mi imamo najbolje majstore u ovoj oblasti! Zamena sušača, bakarnih cevi, isparivača ili kondenzatora, zamena izolacije na zamrzivačima kao i farbanje i uređivanje kućišta! Sve na jednom mestu!

Frizideri servis majstor popravka Beograd cena
Frizideri servis majstor popravka Beograd cena

FRIZIDERI Ista stvar je i sa njima, nema porodice koja ne koristi jedan i vise frizider u kuci. Zato bi  se trebalo obratiti pazi na na sladece:
– ako se poseduje stari duze godina korisceni Frizider sa namerom zanoviti ga novim, trebalo bi razmotriti celishodnost. Naime, ljudi vec znaju da novi danasnji uređaji nisu ni pribliznog kvaliteta kao oni ranije, vek trajanja im  je vise puta kraci (stari u proseku  30-40 god, a novi 5-10 godina) – jeste dizajn kod novih je privlacan, ali po onoj narodnoj „s polja gladac a unutra jadac“…
–  odluciti, za novi vise para izdvojiti, kratak period koriscenja, lepota za oko, popravke ce brzo doci, vrlo skupe i gotovo nemoguce tj NEISPLATIVE, i tako „lepi“ moraju brzho na otpad, kao na zapadu (ali oni su bogatiji i moze im se),  ili
– odluciti se za jednu malu „generalku“  starog, dobro ispitanog friza; kao majstor uvek sam predlagao generlku (obicno se radi oko popravki zaptivnih guma, vesanja vrata, neki polomljeni drzaci  plasticni, zamena-stelovanje termostata, eventualna dopuna rashladnik fluodom, farbanje), sto sve skupa kosta  max do 40-50 posto od kupovine novog, a trajace najmanje koliko i novi. Majstor Toma, haus majstor, kucni majstor za sve navedene oblasti, elektricar Beograd, elektricno grejanje, TA peci, Ves masine, Sudo masine, majstor za vodu!