Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor!

Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor

Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor 24h cena

Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor električar Beograd 0638114078

Majstor je potreban u Beogradu, Zemunu, Zemun Polju, Čukarici? Na pravom ste mestu jer vam varniče kontakti, može doći do eksplozije bojlera ili električnog kotla…ako imate gasni kotao u stanu može se upalti gas ukoliko dođe do curenja gasa i varničenja kontakata a da ne pričamo o električnoj instalaciji koja je uglavnom starija u zgradama i stanovima a samim time i podložna paljenju! Pozovite električara u Beogradu, Beogradskog majstora Tomu za električne instalacije, poporavku i zamenu osigurača, grejača i grejalica, popravku i servis bojlera TA peći, ugradnju i zamenu digitalnih termostata na električnim kotlovima i sistemima za grejanje. Pored toga i protočni bojleri mogu imati loš kontakt i dovesti do varničenja a samim tim i do opasnosti od izbijanja požara i paljenja u stanivima ili kućama u Beogradu! Na Zlatiboru usluge je moguće dobiti od naših hausmajstora Usluge Zlatibor! Blic novine, TV PRva, halooglasi i ostala glasila su na našoj strani, ugošćuju nas pa možete i vi verovati onda dragi Beograđani jer je majstor Toma ozbiljan čovek i ozbiljan majstor! Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor!

Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor!
Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor!

PROVERA INSTALACIJA I OSIGURAČA BEOGRAD MAJSTOR

Majstor je pozvan jer je pri ukljucenju el.sporeta iz uticnice pocelo da dimi i siri miris paljevine plastike.
Zakljuceno je da se plasticni deo uticnice poceo topiti i goreti zbog VARNICENJA koja su nastala zbog loseg kvaliteta kontakata u uticnici  i slabog prianjanja  sa viljuskama utikaca….Tada dolazi do varnicenja, stvaranja voltinog luka  s visokom temperaturom, topljenja plastike, smrada, a moze da se pojavi i pozar ako se ne iskljuci potrosac…Opravka je u zameni uticnice stokvalitetnijom….
Savet za korisnike  – sto redje ustekavati utikace, posebno ako su im debljine viljuske razlicite ( tanje posle debljih slabiji kontakt imaju)….
c) Kada se kupuje produzni kabal ne zalite novac za sigurniji. Licno sam kupovao produzni kod Kineza, dva puta se topila izolacija ( potrosac TV i laptop),  znaci i pozar je mogao biti…Skuplje ne znaci i bolji, ali veca verovatnoca je da je skuplje i bplje, pa izvolite….

Kontakti varniče, potreban ELEKTRIČAR BEOGRAD!