Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor

Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor 24h cena

Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor električar Beograd 0638114078

Majstor je potreban u Beogradu, Zemunu, Zemun Polju, Čukarici? Na pravom ste mestu jer vam varniče kontakti, može doći do eksplozije bojlera ili električnog kotla…ako imate gasni kotao u stanu može se upalti gas ukoliko dođe do curenja gasa i varničenja kontakata a da ne pričamo o električnoj instalaciji koja je uglavnom starija u zgradama i stanovima a samim time i podložna paljenju! Pozovite električara u Beogradu, Beogradskog majstora Tomu za električne instalacije, poporavku i zamenu osigurača, grejača i grejalica, popravku i servis bojlera TA peći, ugradnju i zamenu digitalnih termostata na električnim kotlovima i sistemima za grejanje. Pored toga i protočni bojleri mogu imati loš kontakt i dovesti do varničenja a samim tim i do opasnosti od izbijanja požara i paljenja u stanivima ili kućama u Beogradu! Na Zlatiboru usluge je moguće dobiti od naših hausmajstora Usluge Zlatibor! Blic novine, TV PRva, halooglasi i ostala glasila su na našoj strani, ugošćuju nas pa možete i vi verovati onda dragi Beograđani jer je majstor Toma ozbiljan čovek i ozbiljan majstor! Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor!

Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor!
Kontakti varniče loš kontakt Beograd majstor!

PROVERA INSTALACIJA I OSIGURAČA BEOGRAD MAJSTOR

Majstor je pozvan jer je pri ukljucenju el.sporeta iz uticnice pocelo da dimi i siri miris paljevine plastike.
Zakljuceno je da se plasticni deo uticnice poceo topiti i goreti zbog VARNICENJA koja su nastala zbog loseg kvaliteta kontakata u uticnici  i slabog prianjanja  sa viljuskama utikaca….Tada dolazi do varnicenja, stvaranja voltinog luka  s visokom temperaturom, topljenja plastike, smrada, a moze da se pojavi i pozar ako se ne iskljuci potrosac…Opravka je u zameni uticnice stokvalitetnijom….
Savet za korisnike  – sto redje ustekavati utikace, posebno ako su im debljine viljuske razlicite ( tanje posle debljih slabiji kontakt imaju)….
c) Kada se kupuje produzni kabal ne zalite novac za sigurniji. Licno sam kupovao produzni kod Kineza, dva puta se topila izolacija ( potrosac TV i laptop),  znaci i pozar je mogao biti…Skuplje ne znaci i bolji, ali veca verovatnoca je da je skuplje i bplje, pa izvolite….

Kontakti varniče, potreban ELEKTRIČAR BEOGRAD!